torstai 29. syyskuuta 2011

Blue is the colour

Olen ollut tällä viikolla tavanomaistakin väsyneempi. Työpäivän jälkeen on pitänyt tsempata toden teolla, että jaksaa käydä vielä salilla. No, eilen en jaksanut vaan tulin suoraan kotiin ja vietin valehtelematta koko illan sohvalla, mihinkään muuhun en saanut kerättyä energiaa. Nukkumaan menen heti kymmeneltä, unta ei tarvitse odotella. 

Töissä pitää olla skarppina koko ajan ja jaksaa kuunnella toisten ongelmia. Syksyä pukkaa. Epätietoisuus tulevasta kaihertaa mieltä.

En jaksa uskoa, että pääsisimme siirtoon vielä ensi viikolla, vaikka kierrossa ollaan jo 11.päivässä. Varsinaisten kuukautisten jälkeen on esiintynyt aivan pientä tiputtelua vielä tänäänkin. Suojaa en tarvitse, tiputtelu on siis todella minimaalista, mutta ei tämä nyt ihan normaaliakaan ole. Voisiko olla Zumenoniin liittyvää? Endometrium tuskin on päässyt kovin paksuihin mittoihin, mutta huomennahan sen näkee.

Yritän taistella apatiaa vastaan. Raahasin itseni tänään salille ja hyväähän se teki. Äsken leivoin omenapiirakkaa. Yritän myös olla itselleni armollinen: koko ajan ei ole pakko saada jotain aikaiseksi ja suorittaa. Yritän kuulostella itseäni - onhan tämä vielä normaalia väsymystä? Saan kyllä mielihyvää asioista, joten ei  tässä hätää.

2 kommenttia:

  1. Tuttuja tunteita joskus täälläkin.
    Jos apatiaan yhtään auttaa, niin tartu haasteeseen, jonka löydät blogistani. :)

    VastaaPoista
  2. If we just buy it to augment our vanity afterwards because complete bread-and-butter status,Replica Hermes Birkin Bags it's in achievement not worthwhile.birkin bag replica In fact, acclimation the bag on Hermes is a accumulated complete time-consuming. If the crocodile accoutrements will be attainable depend on the accession of materials. Even if you admission abounding money to acclimation one bag,buy hermes birkin replica you admission to adjournment one or two years to admission it.

    VastaaPoista