tiistai 13. syyskuuta 2011

Piinailua

Huomenna siirrosta on viikko ja piinailussa ollaan puolessa välissä. Vatsan turvottelu oli pahinta kolme punktion jälkeistä päivää. Sen jälkeen vatsan alueella ei ole ollut minkäänlaista oiretta; ei kipua, ei mitään, joka voisi viitata kiinnittymisyrityksiin. Rintavarustus kipeytyi lauantaina eli kolmantena siirron jälkeisenä päivänä ja rinnat ovat edelleen hyvin arat ja turvonneet. Tämän voi pistää Lugesteronien piikkiin. Niin kuin senkin, että leukaani on hyökännyt finniarmeija. Lugesteroneja olen toki käyttänyt jo aiemmissakin kierroissa (ovulaation induktio) tukena ovulaation jälkeen, muta näiltä oireilta olen säästynyt aiemmin. Nyt annostus (600mg/vrk) on kuitenkin isompi kuin aiemmin käytetty (400 mg/vrk).

Piinailu on sujunut toistaiseksi ilman suurempaa ahdistusta, vaikka välillä iskeekin epätoivo. Toistaiseksi on hyvä elää onnellisessa tietämättömyydessä, kun kaikki on vielä mahdollista.
Töissä on niin kiirettä, etten juuri ehdi omia asioitani miettimään. Eilen kävin ensimmäistä kertaa salilla siirron jälkeen ja se teki kyllä hyvää turvonnelle olotilalle! Noudatan yleensä vähähiilihydraattista dieettiä, mutta viime viikolla nautin surutta hiilareita, mikä oli omiaan vielä lisäämään ennestäänkin turvonnutta olotilaa.

Testauspäivää olen toki miettinyt. Kärsimättömän luonteeni tuntien tiedän, että sorrun testaamaan jossain vaiheessa tällä viikolla, vaikka järkevintä olisi odottaa ensi viikon alkuun. Jotain halpistestejä löytyy kotoa, mutta pitäisiköhän tätä varten käydä apteekissa ostamassa joku erityisen herkkä testeri..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti