torstai 17. marraskuuta 2011

Luomuna

Täällä mennään kierrossa kp 6 ja laskeskelin juuri, että ensimmäinen kierto ilman mitään hormoneja tälle vuodelle! Alkuvuodesta käytin omatoimisesti Terolutia, sitten tuli kuvioon Luveris+Lugesteron. Klinikan kesätauonkin aikana käytin ovulaation jälkeen Lugesteronia loppukiertoa tukemaan. Tässä kierrossa en aio ovulaatiota lähteä bongailemaan, kyllä se sieltä todennäköisemmin tulee kuin on tulematta, mutta kun vika on jossain muualla, niin eipä ole toiveita raskautumiseenkaan.
Aiemmin ajattelin, että pusken hoitoja eteenpäin pysähtymättä, kunnes lopputulos saavutetaan tai selviää, ettei raskaus ole meille mahdollinen. Olen kuitenkin muuttanut mieltäni, sillä kaipaan todellakin pientä hengähdystaukoa hoidoista ja kaiken muun kaaoksen keskellä tauko on tervetullut. En usko, että kestäisin epäonnistunutta hoitoa juuri ennen joulua, on siinä (joulussa) muutenkin kestämistä!
Nyt keskitytään tähän hetkeen ja mahdollisia hoitoja aloitellaan sitten vasta ensi vuoden puolella. Koska lääkekatto on tullut täyteen, voisi apteekissa kuitenkin käydä jo tämän vuoden puolella.

3 kommenttia:

 1. Hei Alice, ehdottiko lääkärisi tuota Lugesteronia sinulle "vapaaehtoisesti"? Itse kärsin viikon kestävästä kuukautisia edeltävästä tiputtelusta ja olen miettinyt, että olisikohan tuosta Lugesteronista apua ja ihmettelen, että miksi sitä ei ole tarjottu. Popsin kesätauon aikana Teroja ja viime kierrossa Proveraa. Kummankin kanssa sama tiputtelu. Olen nyt toivottavasti suuntaamassa ekaan inseminaatioon ja sitä kai tuetaan tuolla Lugesteronilla.

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Ei mullekaan Terot auttaneet tiputteluun ollenkaan, samalla lailla alkoi ärsyttävä pikkutiputus jopa dpo 5 paikkeilla. Lugesteron (vaginaalisesti) yhdistettiin sitten alunperin Luveris-piikkeihin tukemaan loppukiertoa eikä sen kanssa ole tiputtelua tullut kuin IVF-kierron yhteydessä. Eli ihan lääkärin aloitteesta luget aloitettiin. Mitään syytä tiputtelulle ei ole tähän mennessä löytynyt.

  VastaaPoista
 3. Varmaan ihan hyvä idea pitää vähän taukoa välillä, että kroppakin saa levätä. Ja mieli. itse ajattelin samalla tavalla ennen hoitoja, että yhdessä rytäkässä vaan kaikki läpi.

  No, vasta kaks inssiä käyty ja nyt jo nautin suunnattomasti luomukierrosta ilman mitään hormoneja, vaikkei ne juuri mitään sivuvaikutuksia aiheuttaneetkaan.

  Otetaan nyt vaan iisisti ;) hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista