maanantai 23. heinäkuuta 2012

Hankintoja

Laskettuun aikaan on nyt neljä viikkoa. Näin äitiyslomalla ollessa on viimeistään aika katsoa, mitä hankintoja vauvaa varten vielä puuttuu. Listasinkin tähän muistini tueksi asioita, jotka ainakin vielä meiltä puuttuvat ja niiden suhteen askarruttavia kysymyksiä. Jos joku osaa sanoa kokemusta/mielipidettä näille, niin ilolla otetaan vastaan!

- rintapumppu (käsikäyttöinen vai sähköinen malli?)
- rintakumit
- liivinsuojukset
- imetysliivit (mistä ihmeestä tietää valita koon?)
- imetystyyny (onko tarpeellinen?)
- maidonkerääjä
- korviketta

- itkuhälytin
- vauvan amme

- vaipparoskis
- vaippoja

Etukäteen on jo hankittu vaunut, turvakaukalo ja pinnasänky, tosin ajattelin tehdä ensisängyn äitiyspakkauksen laatikosta. Muutamat lakanat on hankittu, harsoja on. Vaatteita on, mutta pientä stressiä minulla on siitä, onko vaatteita tarpeeksi tai ovatko ne tarpeenmukaisia. Eilen tajusin, että eihän meillä ole kuin sisävaatteita ja kävin ostamassa fleece-suojapuvun syksyä varten.
Tuntuu, että ajatukset pyörivät tällä hetkellä lähes koko ajan vauva-asioissa, mutta niin se saakin olla!
Mitähän muuta meiltä vielä puuttuu?

2 kommenttia:

  1. Tilasin netistä (tikkunekku.fi) liivit, jotka sopii b-f kupeille eli ovat sellaiset joustavat, ei kaaritukia. Muuten ihan kivat, mutta ympärys olisi ehkä saanut olla pienempi. Noh, väljempi malli saa kelvata kotioloihin. Paremmat liivit ajattelin hankkia vasta sitten kun tietää mihin muotoon ja kokoon etumus asettuu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Mä menin sitten halvimmnan kautta ostamalla H&M:n kaarituettoman liivit ja laadukkaammat yritän sitten hankkia jos/kun imetys lähtee käyntiin.

    VastaaPoista