torstai 9. elokuuta 2012

Vauvan raskaustesti

Innostuinpa minäkin tekemään raskaustestin viimeisimmän Vauva-lehden tyyliin näin 39. raskausviikon alkaessa.

Salasin raskauteni töissä mahdollisimman pitkään

Näin voi sanoa, sillä mahan piilottelu alkoi olla jo aika vaikeaa. Odotin, kunnes olimme käyneet rakenneultrassa ennen kuin paljastin uutisen. Aika moni työkaveri oli kyllä jo aavistellut asiaa, mutta hienotunteisesti jättänyt kyselemättä.

Olen valokuvannut ja mittaillut mahaani

Olen ottanut sivuprofiilikuvan mahastani lähes joka viikko. Lisäksi nyt loppuvaiheessa olen ottanut usein kuvan itsestäni "päivän äitiysasu" - tyyliin, kun rupesi tuntumaan, ettei minusta ole paljon kuvia raskausajalta.

Olen tuntenut itseni seksipommiksi

Tuskinpa käyttäisin sanaa seksipommi, mutta olen kyllä pitänyt ulkonäöstäni myös raskauden aikana. Lisäksi alkuraskauden jälkeen ihoni on voinut tavallista paremmin: iho ja hiukset eivät rasvoitu, kuten ennen ja finnit ovat hävinneet.

Olen pelännyt ja murehtinut kaikkea mahdollista 

Jep. Been there, done that.. Or still doing it :)

Tiedän lapsen sukupuolen

Pojaksi on tulokas jo useamman kerran todettu. Sukupuolen tietäminen on tuonut vauvan odotuksen vielä jotenkin todellisemmaksi. Ja onhan se helpottanut valmisteluja! Aika vahvasti vaaleansinistä ja valkoista on vauvanhuoneen sisustus..

Mummot ohittavat minut suojatiellä

Eivät ainakaan vielä, ihan reippaasti pystyn vielä askeltamaan.

Olen stressannut imetyksen onnistumista

Kyllä, varsinkin muutaman viimeisen viikon aikana. Toki asenteeni on, että "luja tahto vie läpi vaikka harmaan kiven" tässäkin asiassa.

Hyvä äiti on kotona pitkään

Ikuinen kiistankapula. Toki toivon, että lapsemme saa olla kodinomaisessa hoidossa mahdollisimman pitkään, mutta jo ammattitaidon ylläpidonkin kannalta olisi hyvä tehdä vaikka osa-aikaista viikkoa sitten myöhemmin.

Tiedän, miten haluan synnyttää

Synnytystapa on meillä juu tiedossa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti