sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hämmästyttää, kummastuttaa

Ympäröivä maailma kiinnostaa meidän pientä nykyään niin paljon, että syöminenkin meinaa unohtua! Äiti ei ehdi nykyään enää tv-sarjojakaan katsomaan, kun poika ahmii ateriansa kymmenessä minuutissa :) Ja jotta poika saa syödyksi, on parempi, ettei ympärillä ole liikaa ääniä tai virikkeitä, sillä muuten ne vievät helposti pienen mielenkiinnon. Ja välillä ote irtoaa tissistä ihan siitäkin ilosta, että kesken syömisen poika huomaa, että "ai niin, äitihän se siinä on", ja väläyttää äidille kauniin hymyn jatkaakseen sitten syömistään. Parhaiten poika keskittyy syömiseen yöllä, mutta viimeisen viikon aikana useampana yönä poika heräsi vain kerran syömään 10-11 tunnin aikana. Mutta jos pikkukaverin poskia katsoo, niin kyllä ravintoa on edelleen saatu riittävästi :)
Kovasti pitää päästä pystyyn sylissä ja sitterissäkin poika pungertaa itseään koko ajan istuvampaan asentoon. Ylipäänsä sitterissä ja tripp trappin babyset-kaukalossa viihdytään nyt entistä paremmin, kun mielenkiinto pysyy lelukaaressa ja roikkuvissa leluissa aiempaa pidempään. Mutta mikään ei voita omia käsiä, joita täytyy nenän edessä tutkiskella. Ja sitten viedä suuhun ja lutkuttaa, ihan koko ajan :) Oma käsi maistuu niin paljon paremmalta kuin tutti!  

Tällä viikolla on oltu varsin aktiivisia ja täytyy jatkaakin näin, niin äitikin pysyy tyytyväisenä. Ollaan käyty äiti-vauvajumpassa, kaksilla mammatreffeillä, perhevalmennuksessa ja isin kanssa lounaalla, näin kuluu päivät mukavasti eikä tylsistyminen ehdi iskeä vauvaan eikä äitiin. Ai niin, rokotuksillakin käytiin nyt  jo toisen kerran, poika kun sai ekat rokotukset jo 2 kk:n iässä kuutosrokotetutkimuksen protokollan mukaan. Tälläkin kertaa selvittiin rokotuksista ilman suurempia sivuvaikutuksia. Vaikka pientä lämpöä nousi ensimmäisenä iltana, oli poika kuitenkin oma hyväntuulinen itsensä. Itse rokotusten laitto aiheutti toki loukkaantuneen itkun, joka saatiin kuitenkin äidin sylin avulla pian rauhoittumaan. Rokotusklinikalla parasta oli hoitopöydän yläpuolella oleva soiva ja pyörivä nallemobile, jota poika katsoi ennennäkemättömän täpinöissään, pitääpä harkita samanlaista kotiinkin :)

1 kommentti:

  1. In the another of materials, hermes handbag sale you can use accurateness to alarm the process.replica hermes handbags In acclimation to accumulated the top leather,hermes birkin replica Hermes usually adeptness the accoutrement of anchored kinds of animals aloft in anchored way in the anchored farm. hermes belt There are added than hundreds of procedures from a raw adumbrate to age-old leather. 2.

    VastaaPoista