keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uutuuksia

Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin. Kovasti jo vähän leudompaa säätä odottelen, mutta onneksi  aurinko sentään paistaa! Kevättä odotellessa olen yrittänyt päivittää pojan garderobia. Hieman on vielä hakusessa välikausiasut, joten ne on varmaan jo loppu kaupoista siinä vaiheessa, kun pääsen tuumasta toimeen.

Uutena pojan vaatekaappiin löysi tiensä uikkari. Tämän käyttöönotto siirtynee kuitenkin syksyyn, sillä koko on 80 cm. Piti kuitenkin ostaa, kun oli -40% alessa. Ja mun mielestä tosi söpö. Meidän vauvauinnissa ei muuten käytetä uimavaippoja ollenkaan. 


Housut tuntuvat koko ajan jäävän pieniksi, joten parit uudet pökät keväisissä väreissä tulivat tarpeeseen. Ainoa miinus kirkkaissa väreissä on se, että niissä näkyy helposti ruokatahrat, ja niitähän meillä tulee! (huhhei, onpa myös rypyssä housut :)

Iltarutiineihin kuuluu yöpuvun vaihto, tällä hetkellä pidetään pitkähihaisia malleja. Uutena tulokkaana yökkäreiden joukkoon kotiutui tällainen malli. Ihan pirtsakat väri tässäkin.

Jos jollain on hyviä ideoita siitä, minkälaisia välikausivaatteita tuollainen kohta 7 kk poitsu tarvitsee, niin ilolla otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanat uikkarit!

    Pitäiskin mennä pian shoppailemaan meiän tytölle uusia uikkareita. Nykyiset on 60cm (löytyi 5e:lla Prisman alesta aikoinaan!) ja vielä sopii, mutta ei varmaan kauaa...

    VastaaPoista
  2. Eiks ookin ihanat :) Noikin oli Prismassa sopivasti alessa, nyt menossa 74 cm:n Muumiuikkarit, eri kuosilla tosin.

    VastaaPoista