torstai 7. maaliskuuta 2013

Vauvan viikko: torstai

Viime yö olikin sitten taas viiden herätyksen yö. Ensimmäisen hoiti hereillä ollut mies ja viimeinen oli allekirjoittaneen epätoivoinen yritys nukkua pidempään klo 6.15 (mutta sinänsä toimiva, että tutilla pikkumies jatkoi unia puolisen tuntia, jolloin miehen olikin jo aika herätä, ja minä sain jatkaa unia).

Päivän ohjelmanumerona oli ostamani tarjottimen noutaminen Tripp Trapp-tuoliimme. Olin jo harmitellut, ettei kyseiseen tuoliin myydä tarjotinta, kun kaverini bongasi netistä kyseisen tarjottimen, ja minähän tilasin sellaisen siltä istumalta. Eihän tuo mikään kaunotar todellakaan ole, mutta tulee meille kyllä tarpeeseen. Jos jotain kiinnostaa, niin täällä näitä myydään (ei todellakaaan maksettu mainos:).

Poika nukkui päikkärinsä vaunuissa ja missasi siten keskustaseikkailumme. Iltapäivällä pakkasin kuitenkin pojan taas vaunuihin, tällä kertaa hereillä. Ulkona oli varsin kaunis, mutta viiman takia kylmä talvisää, kun lähdimme kaverin kanssa tekemään vaunulenkkiä iltapäivällä. Poika tapitti taas tyytyväisenä rattaista maisemia, taitaa kovasti tykätä tästä uudesta matkustusmuodosta.

Mies tuli hieman normaalia aiemmin töistä ja minä lähdin pitkästä aikaa spinningiin. Olisi kiva saada vähän lihasta tähän makaronikroppaan!
Poika oli takaisin tullessani jo aika väsynyt, kun oli herännyt toisilta päikkäreiltään jo neljän aikaan. Iltapuuron aikaan alkoi jo väsymysitku, ja pian kahdeksan aikaan täytyi todeta, että nyt lähtee pikkumies nukkumaan. Sinne se nopeasti nukahti, mutta moneltakohan meillä huomenna herätään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti