sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Vauvan viikko: viikonloppu

Niputan nyt lauantain ja sunnuntain yhteen postaukseen, eilisillan kun käytin mielummin sohvalla suklaata syöden :)

Lauantai oli varsin vauhdikas päivä. Poika nukkui lauantain vastaisen yön kohtalaisesti, mutta itse en saanut unta enää kello viiden syötön jälkeen! Ai, että olin vihainen itselleni! Pyörin sitten sängyssä pari tuntia, kunnes poika heräsi seitsemän aikaan, ja lähdettiin puurolle. Mies sai nukkua hieman pidempään, mutta jo yhdeksän aikaan oltiin kuitenkin valmiit lähtemään vauvauintiin. Poika jätti aamutirsat väliin, mutta jaksoi kuitenkin hyvin polskia altaassa, ja eilen kokeiltiinkin ensimmäistä kertaa sukeltamista, me kun aloitettiin koko vauvauinti vasta pari viikkoa sitten.

Uinnin jälkeen poika nukahti päiväunille, mutta pian meidän täytyi lähteä taas liikkeelle kummitätini syntymäpäiväjuhlille. Olin laskenut sen varaan, että poika olisi jatkanut päiväuniaan autossa, mutta mitä vielä, auto ei näemmä enää toimikaan takuuvarmana unipaikkana. Päiväunet jäivät siis aiottua lyhyemmiksi, mutta yllättäen tämä ei kostautunut juhlissa vaan poika oli siellä ihan innoissaan juhlahumusta. Meidän poika ei vierasta vielä oikeastaan ollenkaan, lähinnä tarkistaa, että äiti on lähellä, jos vieraaseen otetaan vieraaseen syliin. Poika pääsi myös tapaamaan kaksi kuukautta vanhempaa pikkuserkkuaan, joka oli niin ison pojan oloinen, että tajusin taas, että vauva-aika on todella nopeasti meilläkin ohi.

Viime yö meni taas vaihteeksi paremmin, kun poika heräsi vain kahdesti syömään (ja minäkin tajusin nukkua).

Tälle päivälle ei onneksi ollut kummempia suunnitelmia. Käytiin tekemässä viikko-ostokset (missä muuallakaan ihminen haluaa olla sunnuntaina kuin Prismassa?), ja samalla ostin pojalle ensimmäistä kertaa itse lelun. Kotiin lähti Brion sininen helistin, ja ainakin tämän päivän perusteella oli ihan nappi ostos. Iltapäivällä käytiin koko perheen voimin nauttimassa aurinkoisesta pakkaspäivästä kävelylenkillä ulkona.

Näin saatiin päätökseen "vauvan viikko". Tykkäsin tästä haasteesta, sopiva potku meikäläisen persuksille lisäämään aktiivisuutta blogin päivittämiseen! Ehkä jatkossakin saan aikaiseksi kirjoittaa aiempaa useammin. Nyt öitä!!


3 kommenttia:

  1. :) Kiva kun otit haasteen vastaan! Itsekin ajattelin jatkossa vähän useammin päivitellä, mulla kyllä tuppaa muuten unohtumaan monet sellaiset jutut, jotka haluaisi myöhemmin muistaa.

    VastaaPoista
  2. Daeph: kiva, jos näitä muutkin lukee, etten vaan itsekseni höpise :)

    Tunteellinen Siili: Sama juttu, jatkossakin täytyy etsiä aikaa bloggailuun!

    VastaaPoista