perjantai 10. tammikuuta 2014

Lugesteron

Ohoh, aika heikko esitys tämä mun "blogiviikko", kun kolme päivää jäänyt väliin. No, kun ei kerran mistään ihan maailman tärkeimmästä asiasta ole kyse, niin voihan tätä viikkoa jatkaa tauonkin jälkeen.

Aiemmin tässä kierrossa pohdin sitä, että aloittaako Lugesteron ovulaation jälkeen vai ei. Gynekologihan sitä ei varsinaisesti tarpeelliseksi nähnyt, kun mitattu keltarauhashormoniarvo oli hyvä, muttei nähnyt mitään estetäkään kokeilla hormonia, kun sillä on aiemmin saatu hyvä vaste kuukautisia edeltävään tiputteluun. Aikani pähkäiltyäni päädyin kuitenkin hankkimaan yhden paketin Lugesteronia ja aloitin hormonin aika pienellä (200 mg x 1) annoksella dpo 2 illasta.

Kyseinen hormonivalmiste on siis tuttu jo esikoisen yrittämisajalta, tosin silloin annos oli 2-3 kertainen. En muista, että Lugesteron olisi aiemmin aiheuttanut mitään sivuvaikutuksia. Eikä sivuvaikutukset ole järin suuria nytkään, mutta siitä ärsyttäviä, että ne voisivat myös olla raskausoireita (elleivät olisi alkaneet jo muutaman annoksen jälkeen). Viimeisen 10 päivän aikana on ollut välillä muka lievää etomista, välillä palelua, välillä paineen tunnetta alavatsalla, jotka saavat tietysti ylivirittyneen mielen keskittymään oireisiin vielä enemmän. Mutta hyvä asia on kuitenkin se, että tiputtelu on pysynyt poissa. No, dpo 8 havaitsin ihan vähän vaaleanpunaista, mutta sitä ei lasketa. Eli voi tätä toistekin kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti