lauantai 4. tammikuuta 2014

Reseptivinkki

Tämä "blogiviikkoni" sallii mielestäni pistäytymisen blogin ulkopuolisissa aiheissa, joten tänään aiheena ruoka reseptivinkin muodossa.

Olen tehnyt punajuurivuokaa ao. Hesarin reseptillä useita kertoja, ja kaikille on maistunut. Eikä pieleen voi mennä. Ellei sitten satu inhoamaan punajuuria. Sinihomejuusto tunnetusti jakaa mielipiteitä, mutta tässä ruoassa sitä kannattaa mielestäni kokeilla, koska maku ei tule voimakkaasti esiin näin uuniruoassa. Itse tosin pidän sinihomejuustosta myös ihan kypsentämättömänä, joten voin olla jäävi arvioimaan asiaa. 

http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/Punajuurivuoka/a1349747272098

Mies on nukuttamassa poikaa, ruoka uunissa - rentouttava lauantai-ilta voi siis alkaa!

3 kommenttia:

 1. Tätä meillä tehdään usein! Loistava ja helppo ruoka, punajuuret tulevat vielä omalta kasvimaalta. Smetanan sijasta laitetaan mitä nyt kermaa sattuu kaapista löytymään. NAM! Kuulin myös vinkin, että olisi hyvää vuohenjuustonkin kanssa, mut en ole tullut vielä testanneeksi.

  VastaaPoista
 2. Oo nam! Meillä on tehty molemmilla juustoilla, sekä ohrasuurimoilla, herkkua!

  VastaaPoista
 3. Nunu: ollaan joskus tehty myös vuohenjuustolla, sopii mielestäni myös hyvin tähän ruokaan. Meilläkään ei eilen ollut smetanaa vaan käytettiin creme fraichea, tulee vähän kevyempikin versio silloin :) Mutta silti NAM!

  Cinnamonroll girl: todellakin nam, koko vuoka jo syöty :)

  VastaaPoista