maanantai 3. maaliskuuta 2014

Päivitystä

Stressi ei ole kadonnut minnekään. Clearblue digiin tuli "3+" viikot toissapäivänä (dpo20/rv4+6). No, eipä se mieltä yhtään rauhoittanut, vaikka luulin, että tämän "etapin" saavuttaminen auttaisi vähän.
Mitään varsinaisia raskausoireita ei ole. Päivällä väsyttää, mutta se selittyy superhuonoilla yöunilla, kun heräilen tai valvon stressaamisen vuoksi. Välillä olen saattanut kuvitella, ettei jotain ruokaa varsinaisesti tee mieli, mutta mistään etomisesta ei voi puhua. Rinnat eivät arista lainkaan, esikoisesta aristus alkoi muistiinpanojeni mukaan 5+0. Varsinkin tänään on ollut ihan normaali olotila, mikä ei tunnu lupaavan hyvää. Edelliset menivät kesken 5+2/5+3, tänään menossa 5+1, joten saapa nähdä, miten tällä kertaa käy. Ei todellakaan tee mieli varata neuvola-aikaa, koska en halua sitä olla kohta perumassakaan. Varhaisultraan voisi mennä periaatteessa ensi viikolla, mutta olen liian epäuskoinen, että sinne asti päästäisiin varatakseni aikaa. Miehen kanssa emme ole raskaudesta puhuneet juuri ollenkaan, sillä tuntuu, että kyseessä on niin hauras asia, että se voi mennä rikki pelkästä puhumisesta. Välillä on toki positiivisempia hetkiä, mutta pääasiassa varustaudun mielessäni pahimpaan. Viime yönä näin unta, että sain keskenmenon. Ahdistus. Tulee ehkä liian nopeasti tämä tilanne, kun edellisestä keskenmenosta on vain 6 viikkoa.

1 kommentti:

  1. Nuo ekat viikot kuluu vielä niin madellen ja kun sitä keskenmenoa pelkää niin paljon tulee se väkisinkin uniin. Itsekin näin juuri viime yönä taas vaihteeksi unta keskenmenosta. Ei auta kuin toivoa, että teillä menisi kaikki hyvin. <3

    VastaaPoista