sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

rv 6+0 ja tuhru

Joten eiköhän tämä ollut taas tässä. Pitäisi olla aika positiivinen ihminen, jos uskoisi, että tässä vielä normaali raskaus jatkuu, kun mitään raskausoireita ei ole, ja viime yönä alkoi tuhruvuoto. Olo on lähinnä turta, kyyneltäkään en ole tirauttanut. Siis tottuuko tähän? En vaan yksinkertaisesti nyt jaksa, pakko ottaa pieni huilitauko. Yksi kiertokin varmaan riittää, ja sitten taas jaksaa yrittää eteenpäin. Missään tapauksessa en ole luovuttamassa, ja yhä edelleen uskon, että onnistunutkin raskaus meille vielä joskus suodaan. Mutta nyt yritän suhtautua asiaan maltilla, unohdan ikäerot, unohdan liiallisen suunnitelmallisuuden.
Kipuja ei vielä ole, joten saa nähdä, miten nopeasti tässä liikutaan eteenpäin. Esikoisestakin oli toki tuhrua rv:lla 7, mutta totaalioireettomuus ei anna sijaa jossittelulle. Katsotaan, pysyykö sisällä gynekäyntiin saakka, tuulimuna vai mikä lie?

Mutta siis ihan oikeasti, pitääkö tän olla näin vaikeeta? Ensin ongelmat esikoisen saamisessa alulle, epäonnistuneet koeputkihedelmöitykset, nyt toistuvat keskenmenot. Yrittääkö joku viestiä meille jotain?
Vastauksia on turha odottaa. Toivotaan kuitenkin, että gyne on myötämielinen tehdäkseen lähetteen jatkotutkimuksiin. Tuskin niistäkään selitystä tälle saa, mutta saisipahan asioita poissuljettua.
Nyt pusketaan taas eteenpäin. Kilo sushia, pullo kylmää valkoviiniä saattaisivat nyt auttaa :)

3 kommenttia:

 1. Siis... Mä oon ihan sanaton! :( ei tälle voi olla mitään järkevää selitystä!
  Hesarissa oli just juttua, et yhden lapsen saaneet kävivät läpi kaksi samoilla viikoilla tapahtunutta kohtukuolemaa, ennen kuin saivat terveen poikavauvan :(
  Nyt ihan hirveesti tsemppiä!
  Meillä taisi venyä tauko kolmen kierron mittaiseksi, eikä yritys tunnu enää samalla lailla pakkomielteeltä :)

  VastaaPoista
 2. Cinnamonroll girl: Kiitos tsempistä! Kyllä täältä taas noustaan yrittämään, mutta huili tulee tarpeeseen. Mä luin kanssa sen Hesarin jutun. Aivan kamalaa. On niin vaika ymmärtää, miten joskus vastoinkäymiset tuntuvat kasaantuvat samoille ihmisille.

  Daeph: Niinpä :(

  VastaaPoista