perjantai 14. marraskuuta 2014

Tuttu oire

Oujee. Yölliset suonenvedot ovat täällä taas! Niistä sain kärsiä todella paljon esikoisen raskaudessa, ei ollut harvinaista, että heräsin useammankin kerran yössä tuolloin pohjekramppiin, jonka laukaisemiseksi ei auta kuin pompata sängystä seisomaan. Tuolloin suonenvedot muistaakseni hävisivät joskus viimeisen kolmanneksn alun hujakoilla, joten taitaa olla mulle tyypillinen keskiraskauden oire. Nyt siis kolmena viime yönä olen herännyt kramppehin, ja satunnaisesti niitä on ollut päivälläkin. Tiedän, että juon päivän aikana liian vähän, joten siinä pitää ottaa itseään niskasta kiinni! Mutta sitten kun muutenkin pitää käydä kertaalleen pissalla yöllä, niin iltaa kohden vaistomaisesti vähennän juomisia.
Muuten vointi ennallaan eli varsin normaali. Muuta en toivokaan!

4 kommenttia:

 1. Oletko käyttänyt magnesiumia? Minulla auttanut kahdessa raskaudessa juuri tuohon vaivaan. Otin illalla juuri ennen nukkumaanmenoa, sillä pysyi poissa.

  VastaaPoista
 2. Mä oon ollut vähän skeptinen sen suhteen, vaikka tiedän, että joillekin se auttaa. Mut jos tää näin jatkuu, niin täytyy avoimin mielin kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Kivennäisvesi auttaa :)

  VastaaPoista
 4. Magnesium auttoi minullakin heti, joten suosittelen :)!

  VastaaPoista