keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pikakuulumiset

Täällä ollaan edelleen, ihan hyvässä voinnissa, mitä nyt vähän väsyttää.. Viimeinen kolmannes on kai jo pyörähtänyt käyntiin (?), tänään on rv 28+0. Pääsin pari päivää sitten kurkkaamaan ultralla vauvaa, kun kävin lääkärintarkastuksessa saadakseni lentoluvan tuleville viikoille. Paikat on vielä onneksi kiinni, joten lupa heltisi. Vauva kasvaa suunnilleen keskikäyrällä, ehkä vähän alle, näin oli isoveljensäkin aikoinaan. Pää on ollut kaikissa mittauksissa n. viikon muita mittauksia jäljessä, mutta pääasia kai on, että kasvaa johdonmukaisesti eikä enempää heittoa ole. Saatiin tällä kertaa sellainen varmistus sukupuolesta, että tällainen ultramaallikkokin ymmärtää, lääkäri nimittäin otti ihan lähikuvaa neidistä. Tyttö oli pää alaspäin, hipheijaa?! Pääsisinköhän tällä kertaa ihan tositoimiin synnytystavan suhteen?

Supisteluja on alkanut tulla pikku hiljaa. Lähinnä, jos kävelen nopeasti, alkaa jossain vaiheessa alavatsalla tuntua ikävähkö kiristys. Samoin joskus sängyssä, jos vaihdan kylkeä liian äkkinäisesti. 

Pähkäilen tässä vieläkin, että mitä tehdä äitiyspakkauksen suhteen, kohtahan se pitäisi jo tilata, jos sen aikoo ottaa. Vuoden 2014 kuosit on vaan jotenkin niin njäääh. En tykännyt vuoden 2012 pakkauksen makuupussista, joten saattaisin sijoittaa äitiyspakkauksen sijaan rahan uuteen makuupussiin tmv. First world problem?

Pojan kuulumisia seuraavaksi, voihan uhma ja ummetus! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti