perjantai 6. helmikuuta 2015

Mahan kasvu

Kun odotin poikaamme, kuulin aika usein kommentteja siitä, että mahani on varsin pieni ja siro, monesti lasketun ajan kuullessaan ihmiset olivat lähinnä ihmeissään: "ai, että vauvan pitäisi syntyä jo elokuussa?".
No, mitään vatsan pienuuteen viittaavaa kommentointia en ole tällä kertaa kuullut. Hah, päinvastoin, minut nähdessään ihmiset katsovat lähinnä siihen malliin, että vasta huhtikuussako on laskettu aika?  Ja itsekin tunnen olevani lähinnä sotanorsu. Siinä, missä viimeksi kasvatin selkeää "poikamasua", nyt vatsa on levinnyt joka suuntaan, ja on mielestäni nyt jo yhtä iso kuin viimeksi loppumetreillä. Kuten viime raskaudessakin, olen nytkin ottanut joka viikko sivuprofiilikuvan vatsasta, joten tässäpä vähän vertailua (rv 29+ molemmat).

Ensimmäinen raskaus
Toinen raskaus
No jaa, enpä tiedä. Vatsan malli ainakin on nyt erilainen. Painoahan minulla on tullut suunnilleen saman verran kuin viimeksi.  Osasyynsä saattaa tietysti olla siinä, että poika viihtyi koko ajan perätilassa, kun tyttö taas ainakin viime viikon ultrassa oli pää alaspäin.

4 kommenttia:

 1. Miten nopeasti aika meneekään... Ihan äskenhän vasta plussasit :)

  VastaaPoista
 2. No sanos muuta! Ja toisaalta aika taas tuntuu matelevan..

  VastaaPoista
 3. Huiiii, en ymmärrä, miten tämä aika menee niin nopeasti...! Noin pitkällä jo!!?? :O Ihanaa ^_^ Toivottavasti olo pysyy suht miellyttävänä loppuodotuksen ajan <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä tässä kieltämättä olo on "raskaampi" kuin viime kerralla, kun ei saa lepäillä, miten haluaa, mutta muuten ihan mainio :) Vielä (vai enää?) 9 viikkoa!

  VastaaPoista